21: Trauma na een trap

In het augustusnummer van TP vroegen wij u om advies inzake een 35-jarige vrouw die als hobby kickboksen heeft. Tijdens de beoefening daarvan kreeg zij van haar sparringpartner een trap op haar 21 met als gevolg een trauma dat resulteerde in resorptie van de radix en een zwarting (afbeelding 1 en 2), die af en toe fistelt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In het augustusnummer van TP vroegen wij u om advies inzake een 35-jarige vrouw die als hobby kickboksen heeft. Tijdens de beoefening daarvan kreeg zij van haar sparringpartner een trap op haar 21 met als gevolg een trauma dat resulteerde in resorptie van de radix en een zwarting (afbeelding 1 en 2), die af en toe fistelt. Daarnaast bleek ze zich al langere tijd een beetje te storen aan het feit dat de 21 iets langer is dan de 11 (afbeelding 3). De radix is al jaren erg kort (5 mm) en zij wil graag een

0
35

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 8, 2018.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.