Home Nascholing

Kwalitatief hoogstaande nascholing voor tandartsen

U bent druk, bepaalt graag uw eigen agenda en de momenten waarop u wilt nascholen. TP Academy biedt u de instrumenten om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Op de tijd en plek die u uitkomt. Kies uit de flexibele en geaccrediteerde nascholingen van TP Academy. Deze nascholingen richten zich op nascholen in de vorm die voor u prettig is. Dit kan online via e-learnings en videotutorials, of fysiek in de vorm van expertmeetings. U kunt kiezen uit verschillende interessante en actuele thema’s.

 

Onze nascholingen

Hoe werkt TandartsPraktijk Academy?

Ga naar de webshop en maak uw keuze uit het aanbod. Zodra u zich heeft ingeschreven, krijgt u toegang tot de online leeromgeving van de TP Academy. Uw nascholing staat voor u klaar op uw persoonlijke homepage en u kunt direct aan de slag met de e-learning of videotutorial. Deze sluit af met een toets. Zodra u een voldoende hebt behaald voor de toets (70% of meer goed), ontvangt u uw KRT-punten en een certificaat.
Heeft u zich ingeschreven voor een expertmeeting? Dan ontmoet u uw collega’s tijdens de avondlezing in Utrecht en is er ruimte voor interactie met de expert spreker van de avond.

Heeft u zich opgegeven voor een expertmeeting, maar bent u verhinderd? Bekijk dan hier de annuleringsvoorwaarden.

 

Ontdek meer over nascholen via TP Academy in onderstaande video