Home Autotransplantatie nascholing

Nascholing Autotransplantatie

Autotransplantatie biedt vele voordelen ten opzichte van implantaten, omdat er met lichaamseigen materiaal wordt gewerkt. Toch is het binnen de tandheelkunde wat onbelicht. TP Academy heeft de vooraanstaande dr. Dick Barendregt bereid gevonden om 3 prachtige nascholingen over autotransplantatie te maken. Kijkt u mee bij de behandeling?

 

Videotutorial Autotransplantatie

Kijk mee bij de behandeling van een 12-jarige patiënt. Dick Barendregt verplaatst de 1.5 naar de 1.1, omdat de 1.1 na een trauma ankylotisch is geworden. Leer binnen 50 minuten hoe het complete behandeltraject van autotransplantatie na een trauma er globaal uitziet, van voorbehandeling, de transplantatie tot orthodontisch en prothetisch vervolg.

Accreditatie: Q-Keurmerk® / 1 KRT-punt
Kosten: € 39,95

Meer informatie over de videotutorial >>

 

E-learning Autotransplantatie

Ontdek de voordelen van autotransplantatie en wat de voorwaarden zijn voor een succesvolle autotransplantatie. We laten zien het complete behandeltraject van autotransplantatie na een trauma er globaal uitziet, van voorbehandeling, de transplantatie tot orthodontisch en prothetisch vervolg.

Accreditatie: Q-Keurmerk® / 3 KRT-punten
Kosten: € 64,95

Meer informatie over de e-learning >>

 

Expertmeeting Autotransplantatie

In het najaar plannen we een expertmeeting met dr. Dick Barendregt. Als u op de hoogte wilt worden gebracht wanneer de datum bekend wordt kunt u dat hieronder aangeven.