Home TandartsPraktijk Kennistoets

TandartsPraktijk Kennistoets

Met de TP Kennistoetsen dagen we u uit om uw kennis over specifieke onderwerpen op het gebied van tandheelkunde te toetsen en te vergroten. Om TP Kennistoetsen te kunnen maken moet u geabonneerd zijn op TandartsPraktijk Compleet of TandartsPraktijk Digitaal.

De TP Kennistoetsen zijn met ingang van 2019 vernieuwd. Een kennistoets is voortaan gekoppeld aan één (thema)artikel uit TandartsPraktijk en is qua techniek, presentatie en vraagvormen aantrekkelijker gemaakt.

 

Accreditatiepunten

Abonnees op TandartsPraktijk mogen deze toetsen gratis maken. U kunt hiermee 1 KRT-punt behalen, accreditatie: Q-Keurmerk®. De punten worden automatisch toegevoegd aan het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Geen abonnee, maar wel uw kennis testen?

Neem een abonnement op TandartsPraktijk Digitaal of TandartsPraktijk Compleet.

Hoe werkt het?

Het maken van een TP Kennistoets is eenvoudig. De enige voorwaarde is dat u een abonnement heeft op TandartsPraktijk en dat uw gegevens goed in uw Profiel staan.

Stap 1. Log in op deze website.
Stap 2. Zorg ervoor dat uw gegevens correct in uw Profiel staan. Uw volledige naam en BIG-nummer zijn nodig voor de registratie van de accreditatiepunten (KRT).
Stap 3. Zoek het artikel met bijbehorende toets en klik op ‘Naar TP Kennistoets’. Of ga naar het overzicht van alle toetsen via de button ‘Overzicht TP Kennistoetsen’ bovenaan deze pagina.

 

Meer weten?

Meest gestelde vragen TP Kennistoetsen en tandartspraktijk.nl

TP Kennistoetsen

Nieuwsbrief