Home Nascholing Parodontitis

Nascholing Parodontitis

De tandheelkundige wereld is continu in beweging. U wilt bijblijven in uw vak en nascholing is belangrijk voor u. U bent niet alleen tandarts, maar ook ondernemer. Met TP Academy blijft u bij zoals ú dat wilt. Volg een e-learning of videotutorial in uw eigen tijd, waar en wanneer u maar wilt.

Wat u kunt verwachten van de nascholing Parodontitis

De richtlijn Parodontale Screening, Diagnostiek en Behandeling in de Algemene Praktijk is in 2020 op een aantal cruciale punten aangepast om het screeningsproces voor tandheelkundig professionals te vereenvoudigen. Maak kennis met de nieuwste inzichten over de aandoening parodontitis, zodat u uw patiënt na de screening kunt adviseren over de juiste vervolgbehandeling.

TP Academy biedt 2 effectieve leermiddelen over parodontitis:

  • Videotutorial: Aan de hand van vier verschillende casussen leert u binnen een uur hoe u in uw eigen praktijk kunt screenen op parodontitis met behulp van de NVvP richtlijn Parodontale Screening. Duur: 60 minuten, 1 KRT-punt. Accreditatie: Q-keurmerk©.
  • E-learning: de screening op parodontitis als vast onderdeel van elk periodiek mondonderzoek. Duur: 3 uur. 3 KRT-punten. Accreditatie: Q-keurmerk©.

Nascholen met uw hele praktijk

Steeds vaker zien wij dat er binnen een tandartspraktijk gezamenlijk een nascholing wordt gevolgd. Na werktijd in groepsvorm de e-learning parodontitis volgen bijvoorbeeld. Niet alleen ontzettend leerzaam maar ook een prettig moment om samen op te trekken.