Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geslaagd Jaarcongres Tandheelkunde 2019

Leerzame en leuke dag * Nieuwe casuïstiek * Verdiepende inhoud * Verschillende aspecten van de tandheelkunde belicht * Goede tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk *Super gezellig * Lekkere huiskamersfeer * Leuke moderator * Mega leuke sprekers * Super goede handvatten * Praktisch haalbare tandheelkunde

“Ik heb het TP Congres 2019 als een leerzame en leuke dag ervaren. Omdat ik trouw elke editie van het TP lees, was ik eerst bang dat er overlap zou zitten in het congresprogramma. Dit bleek niet het geval te zijn want de sprekers hadden allemaal nieuwe casuïstiek en meer verdiepende inhoud in de presentaties. Ik zie het als positief dat er op een dag verschillende aspecten van de tandheelkunde belicht werden. De sprekers hebben een aantal goede tips gedeeld die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De congreslocatie was goed bereikbaar, de duur van het programma was gebalanceerd opgezet en ook de pauzes waren lang genoeg om bijvoorbeeld nog even met de sprekers te praten of de stands van aanwezige bedrijven te bezoeken.”

“Wat een congres! Super gezellig, lekkere huiskamersfeer, leuke moderator, mega leuke sprekers en super goede handvatten waar iedereen wat mee kan.”

 “Leuke dag met praktisch haalbare tandheelkunde”

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.