Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

StandbyDag voor assistenten 

Diederik Wieman
Op 5 november vindt in Den Bosch de 35e StandbyDag plaats voor assistenten. Tijdens de dag kunnen assistenten zich via lezingen en workshops verdiepen in verschillende thema’s. Ook is er een expo met aanbieders van tandheelkundige producten en diensten.

Een van de sprekers is voormalig ACTA-directeur Dyonne Broers, die tegenwoordig bestuurder is bij Huisartsenposten Rijnland. Zij vertelt over de toepassing van lachgas bij de tandarts of mondhygiënist. Tandarts Willem Sedee houdt een lezing over zijn specialisme: forensische odontologie. Daarnaast zijn er ook presentaties over mondzorg voor zorgafhankelijke patiënten, ergonomie en grensoverschrijdend gedrag. Visagist Leco van Zadelhoff sluit de dag af met zijn visie op schoonheid en het gebit. Leco is een echte tandenman, zo blijkt. ‘Als mensen bij mij komen voor advies over anti-aging, denk ik niet direct aan huid en haar, maar meestal als eerste aan het gebit. Echt essentieel. Met goede zorg en mooie, verzorgde tanden zet je de eerste stap om er fris uit te zien.’ Klik hier voor aanmelden of meer informatie over deze dag.

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.