Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Smile Grant Awards voor podcast en hardloopwedstrijd 

Diederik Wieman
De internationale federatie van tandartsen (FDI) heeft tijdens het afgelopen congres in Genève Smile Grant Awards uitgereikt aan tandartsorganisaties in Australië en Korea. De awards worden toegekend aan initiatieven die bijdragen aan bevordering van de mondgezondheid.
Start van de Smile run

De Korean Dental Association ontving de Smile Grant-prijs voor hun Smile Run Festival, een jaarlijkse marathon waarvan de opbrengst ten goede komt aan patiënten met gezichtsverminking en mondkanker.

De Australian Dental Association kreeg de award voor de Watch Your Mouth-podcast waarin luisteraars evidence based mondgezondheidsadvies krijgen. In de eerste serie worden (groot)ouders geïnformeerd over de mondgezondheid van baby’s en jonge kinderen. De tweede serie van Watch Your Mouth richt zich op cosmetische tandheelkundige behandelingen voor volwassenen van 20-40 jaar. De podcast kun je hier luisteren.

.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.