Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NVTS-webinar over slaapapneu 

Diederik Wieman
De Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS) organiseert op 23 mei een webinar over de rol van de KNO-arts bij slaapapneu klachten. Spreker is KNO-arts en somnoloog Madeline Ravesloot. Aan het webinar zijn geen kosten verrbonden.
© BartekSzewczyk / Getty Imgaes / iStock

Slaapgebonden ademhalingsstoornissen, zoals OSAS, zijn multifactoriële aandoeningen. Zo zijn er ook meerdere disciplines betrokken bij de diagnostiek en behandeling van patiënten met deze aandoeningen. De tandarts maakt een MRA, de kaakchirurg werkt een patiënt op voor skeletale chirurgie, de neuroloog kijkt naar de oorzaak van rusteloze benen en de longarts neemt een bloedgas af bij de patiënt met obesity hypoventlation syndrome. Maar wat is de rol van de KNO-arts? Deze vraag staat centraal tijdens het webinar, waarin KNO-onderzoek en -behandelopties aan bod komen. Daarnaast is er ruimte voor vragen en discussie.Het gratis toegankelijke webinar start op dinsdagavond 23 mei om 20.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Kijk hier voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.