Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Een levendig platform met praktische tips

Voor de tandarts die langs digitale weg upto- date wil blijven bestaan al diverse blogs. Recent is er een nieuwe blog met waardevolle informatie voor tandartsen bijgekomen.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-017-0016-8/MediaObjects/12496_2017_16_Fig3_HTML.jpg

Deze blog die in samenwerking met Ivoclar Vivadent is ontwikkeld, functioneert voor én door tandartsen. Dankzij deze opzet biedt de nieuwe blog een levendig platform met spannende en nuttige informatie over onderwerpen die van belang zijn voor tandartsen in hun werk. Bovendien ligt de focus van deze blogs bij de doelgroep, de lezer. Zodoende komen er wekelijks actuele onderwerpen aan bod die nauw aansluiten op het dagelijkse werk in de praktijk. Een voorbeeld daarvan zijn tandheelkundige trends, zoals de digitale ontwikkelingen. Hiervan moet de moderne tandarts op de hoogte blijven, ook al om met kennis van zaken met de tandtechnicus hierover van gedachten te wisselen.

Voorts worden fundamentele vragen beantwoord die betrekking hebben op praktijkmanagement en praktijkstrategie. Dat Ivoclar Vivadent de nieuwe blog ondersteunt is terug te zien aan de informatie die over de producten van deze fabrikant wordt gegeven.

Een praktische zoekfunctie maakt het makkelijker om specifieke en populaire zoekwoorden te vinden, zoals esthetiek of efficiëntie. Daarnaast zijn er veel informatieve bijdragen, zoals downloads van wetenschappelijke publicaties of illustratieve instructie- en gebruikersvideo’s. De blog is in de vijf talen Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans online.

Reacties en individuele bijdragen zijn welkom. Daarnaast kunnen geïnteresseerde lezers zich abonneren op de gratis blognieuwsbrief.

Inl.: Ivoclar Vivadent BV – Representative Office
T: 023-235293791
F: 023-235554504
E: info.nl@ivoclarvivadent.com
I: http://​blog.​ivoclarvivadent.​com/​dentist/​

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.