Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sander Loos nieuwe hoofdredacteur vakblad TandartsPraktijk

Het vakblad TandartsPraktijk krijgt per 1 januari 2021 een nieuwe hoofdredacteur in de persoon van Sander Loos. Loos neemt de hoofdredactionele leiding over van Hans van Pelt en Teun Domburg, die de afgelopen twee jaar als duo de titel aanvoerden. Daarvoor was Hans van Pelt solo hoofdredacteur sinds 2012.

 

Sander Loos – de nieuwe hoofdredacteur van TandartsPraktijk

 

Sander Loos studeerde tandheelkunde aan de UVA en volgde de opleiding tandheelkunde endodontologie bij ACTA. Loos is als tandarts-endodontoloog werkzaam in Baarn en in Utrecht, nadat hij eerder zijn praktijken in Amsterdam en Soest verkocht. Zijn gehele tandheelkundige carrière is hij ook journalistiek actief geweest, onder meer als verslaggever bij het Parool, de Volkskrant en RTV Noord Holland.

TandartsPraktijk gewaardeerd met een ruime 8

Hij zal twee dagen per week actief zijn voor TandartsPraktijk en zijn focus vooral leggen op het uitbouwen van het merk. Dit onder meer door het initiëren van meer online content en het voorzien in de continuïteit van praktisch toepasbare casuïstiek voor het magazine. Voor dat laatste hebben zijn voorgangers een mooie basis neergelegd samen met een redactie waarin de afgelopen tijd veel jonge tandartsen zitting hebben genomen. Het magazine werd onlangs in een lezersonderzoek gewaardeerd met een ruime 8! Met ingang van 2021 verschijnt het magazine 8x per jaar in een nieuwe vormgeving en uitvoering.

Merk TandartsPraktijk

Het merk TandartsPraktijk bestaat uit een vakblad, geaccrediteerde TP Kennistoetsen, een wekelijkse nieuwsbrief, een website, TP-congres(sen) en een nascholingsaanbod onder de naam TandartsPraktijk Academy. Het vakblad heeft een oplage van circa 5.000 exemplaren. TandartsPraktijk verschijnt binnen het fonds tandheelkunde bij uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, gevestigd te Houten.

Vragen?

Neem bij vragen contact op met: Lucienne Bongers (uitgever TandartsPraktijk) | tel. 06-13106590 of met de redactie van TandartsPraktijk. Voor meer informatie over Bohn Stafleu van Loghum, zie www.bsl.nl. Walmolen 1 – 3994 DL Houten Postbus 246 – 3990 GA Houten Tel + 31 30 638 38 38.

Beeld: © Foto Dirk Jansen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.