Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verfijnde instrumenten voor directe restauraties

De MPF composite application tools zijn zeer smalle instrumentaria met een zwarte coating om composiet te appliceren en uitstrijken voor een naadloze aansluiting.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-020-0079-9/MediaObjects/12496_2020_79_Fig3_HTML.jpg

 

Het meest positieve aan de komst van tandheelkunde op de sociale media, is dat collega’s hun beste en meest verfijnde werk erop kunnen zetten. Daarbij hoeven ze de foto’s niet te beperken tot een ‘voor’- en een ‘na’-foto, maar ze kunnen ons ook meenemen door hele behandeling en de materialen die ze gebruiken vermelden.

Soms met schitterende resultaten prachtig gefotografeerd. We gaan geleidelijk naar een hoger niveau en er zijn zelfs collega’s die met composiet bijna net zo fraai direct kunnen restaureren als tandtechnici indirecte restauraties kunnen maken. MPF Brush Company, fabrikant van hoogwaardige en verfijnde materialen voor keramiektechnici, zag dit ook en ziet een markt.

De MPF composite application tools zijn daar een voorbeeld van: zeer smalle instrumentaria met een zwarte coating (daarmee is er geen weerkaatsing van licht en kan de tandarts de composiet nog beter zien) om composiet te appliceren en uitstrijken voor een naadloze aansluiting. En voor de tandarts die zijn occlusale restauraties wil inkleuren om verkleurde fissuren na te bootsen, zijn er zelfs de composite staining tools. Kortom, ideale instrumenten als je binnenkort je eigen werk op sociale media of, nog beter in TandartsPraktijk wil publiceren.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-020-0079-9/MediaObjects/12496_2020_79_Fig4_HTML.jpg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.