Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mondzorg tijdens Ramadan

Diederik Wieman
Op 10 maart begint de Ramadan, waarbij moslims over de hele wereld een maand lang vasten. Dit heeft ook gevolgen voor de mondzorg, schrijft gezondheidswetenschapper Charifa Zemouri in de nieuwste editie van TP Magazine.
De Ramadan brengt veranderingen in de dagelijkse routine: mensen staan midden in de nacht op om te eten of kunnen ontwenningsverschijnselen vertonen van suikers, koffie of sigaretten. Vasten heeft impact op zowel lichaam als geest. Ook de mondzorg vraagt om extra aandacht. schrijft Charifa Zemouri in het nieuwste TP Magazine. In het artikel licht ze toe wat de Ramadan inhoudt, welke praktijken met betrekking tot mondhygiëne en gezondheid voorkomen en waar tandheelkundige professionals zoals tandartsen, mondhygiënisten en praktijkhouders rekening mee kunnen houden. Lees hier het hele artikel. Nog geen abonnee? Dan is het de hoogste tijd voor een gratis proefperiode! Klik hier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.