Reacties van lezers

Tot mijn afschuw heeft u een artikel geplaatst in TP maart 2019 waarin door mw. Oosterloo-van Ree wordt gesuggereerd dat homeopathie een serieus te nemen behandelmodaliteit is binnen de huidige tandheelkunde.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Beste redactie,

Dit is uiteraard niet waar en ontbeert wetenschappelijke onderbouwing. Het is te betreuren dat u iemand uit de niet-reguliere geneeskunde, die volledig de weg kwijt lijkt te zijn gelet op het feit dat zij in het verleden een studie geneeskunde heeft mogen volgen, een podium heeft geboden.

Ik ben van mening dat de redactie zich moet schamen en zich eens zou moeten inlezen over homeopathie bij de Vereniging tegen de Kwakzalverij.

Met vriendelijke groeten,

Eric-Jan Wösten


Reactie TP

In de dagelijkse praktijk heeft de tandarts regelmatig patiënten in de stoel die aangeven homeopathische middelen te gebruiken. In het

0
7

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 3, 2019.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.