Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Keep dreaming

Dr. Hans van Pelt
Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt om anderen te laten inzien dat ideeën niet realistisch zijn. Dromen zijn bedrog, maar geven vanuit het onbewuste een oplossing voor problemen die blijven hangen.
Premium

Tijdens de vakantie droom ik veel en vooral in de bergen. Door ijlheid van de lucht schijnen dromen vaker voor te komen. Soms absurde dromen, maar ook dromen die niet lang genoeg kunnen duren. Na zo’n vakantie kan je er weer fris tegenaan.

Het zou mooi zijn als we het hele jaar door zulke dromen hadden. Blijven dromen en deze ook uitspreken naar elkaar en na het delen van deze utopische gedachten samen aan de slag om ze waar te maken.

De droom van onze patiënten is dat zijn/haar tandarts streeft naar verduurzaming van het gebit. Dat is toch waar we naar streven? Respect hebben voor de harde en zachte weefsels in de mond! Voor casussen die in de rubriek Out of the Box staan is dit dan ook de enige eis: Respect voor harde en zachte weefsels die de natuur geschapen heeft. Dit zijn ook de kernwaarden van KiMo. KiMo waar zoveel commotie over was. Waarom eigenlijk? De casussen die in Out of the Box staan, blijken wel degelijk haalbaar. Niet altijd wetenschappelijk onderbouwd, maar zeker geen gekke en onrealistische dromen blijkbaar. Dat zien we in elk nummer van TP opnieuw. Deze rubriek doet het dan ook heel goed bij de lezers van TP. Gelukkig!

Ik hoop dat u ook veel gedroomd hebt tijdens de vakantie.

Keep dreaming!

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 6, 2016.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.