De nwvt reikt de hoogste tandheelkundige onderscheiding uit

De Dr. Th. Dentz-medaille – de hoogste tandheelkundige onderscheiding in Nederland – is tijdens het NWVT congres over Dahlen op donderdag 8 juni 2017 door de NWVT uitgereikt aan prof. dr. R.C.W. Burgersdijk.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-017-0104-9/MediaObjects/12496_2017_104_Fig1_HTML.jpg

De Dr. Th. Dentz-medaille – de hoogste tandheelkundige onderscheiding in Nederland – is tijdens het NWVT congres over Dahlen op donderdag 8 juni 2017 door de NWVT uitgereikt aan prof. dr. R.C.W. Burgersdijk. Het bestuur van de NWVT deed dat op grond van zijn wetenschappelijke prestaties en uitzonderlijke kwaliteiten, die vooral betekenis hebben voor de beroepsuitoefening door de algemeen practicus en die de patiënt ten goede komen.

Het CV van professor Burgersdijk is indrukwekkend. Enkele activiteiten en functies: 1967 tot 2008 staflid afd. Conserverende Tandheelkunde (KUN), staflid vakgroep Kindertandheelkunde (KUN), hoogleraar Restauratieve Tandheelkunde in het bijzonder de Kindertandheelkunde (KUN),

0
15

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 6, 2017.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.