Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgpartijen organiseren het Grote Zorgdebat 

Diederik Wieman
Op maandagavond 13 november organiseert een breed scala aan zorgpartijen, waaronder mondzorgorganisaties KNMT en NVM-mondhygiënisten, het Grote Zorgdebat. Op deze avond gaan kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg.
© Overearth / Getty Images / iStock

“Het Grote Zorgdebat is te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Met name patiënten, cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en leden van de organiserende partijen zijn van harte uitgenodigd het debat te volgen”, aldus Nederlandse ggz, de brancheorganisatie die het initiatief nam voor Het Grote Zorgdebat. Behalve de reeds genoemde, doen ook de volgende brancheorganisaties mee: ActiZ, LHV, artsenfederatie KNMG, vakbond FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, VGN, V&VN, Patiëntenfederatie Nederland, NVZ, NFU, KNOV, KNGF, KNMP, LAD en Zorgverzekeraars Nederland.

Het Grote Zorgdebat wordt op maandag 13 november tussen 19.30 en 21.00 uur live vanuit het Beatrixtheater online gestreamd. Kijk hier voor deelnameopties.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.