Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tandarts, doe eens wat terug!

Diederik Wieman
In een opiniërend artikel in NRC oppert Sander Loos voor een sociale dienstplicht voor tandartsen. 'Het personeelstekort is dan zo opgelost', aldus de hoofdredacteur van TandartsPraktijk magazine.
© freshidea / stock.adobe.com

Het artikel in NRC is een uitgebreide versie van het voorwoord in TandartsPraktijk magazine nummer 3. Daarin stelt Sander onder de kop “Tandartsen werken tekort” dat tandartsen niet voldoende werken, en als ze dat dan wel doen, het op de verkeerde plek is. Oftewel: niet in de gebieden waar de nood aan tandartsen het hoogst is. Een tweejarige sociale dienstplicht voor net afgestudeerde tandartsen zou in zijn optiek best een optie kunnen zijn. Een opinie die veel reacties losmaakt… Lees hier het artikel in NRC (abonnement vereist) of lees hier het spraakmakende voorwoord in TandartsPraktijk magazine. Nog steeds geen abonnee?? Neem dan hier een proefabonnement en krijgt twee maanden gratis en zonder verplichtingen toegang tot alle digitale content van TandartsPrakijk magazine.

 

Tandartsen (werken) tekort

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.