Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Promotieonderzoek naar deskundigheidsbevordering tandartsen

Diederik Wieman
Het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) heeft Eva Niermeijer aangetrokken als (buiten)promovendus om de deskundigheidsbevordering in de mondzorg op wetenschappelijk niveau te gaan onderzoeken. Eva is deze maand vanuit het ACTA met haar promotieonderzoek voor het KRT begonnen.
Foto: bron KRT - www.joniisraeli.com

Het KRT beschikt over een grote hoeveelheid data over bij- en nascholing van tandartsen. Eva Niermeijer gaat met deze data aan de slag en hoopt op die manier inzicht te krijgen in onder andere de manier waarop tandartsen hun eigen deskundigheid bevorderen in de verschillende fases van hun loopbaan en in relatie tot het curriculum tandheelkunde. Met het onderzoek wil Eva een bijdrage leveren aan het transparant maken en bevorderen van een leven lang leren door (Nederlandse) tandartsen. De komende jaren zullen er naar verwachting meerdere publicaties van haar hand verschijnen. Lees hier meer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.