Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oud zeer: de Haagsche Horrortandarts

Diederik Wieman
In de onvolprezen TP-Magazine rubriek 'De Boor Draait Door', blikt redacteur Jacques Koch terug op de Haagsche Horrortandarts Mark van N. De inspectie had hem in het vizier maar staakte haar onderzoek toen Van N. zich in Frankrijk vestigde. Daar begonnen de problemen pas echt...

in 2008 vult de Franse lokale overheid een nijpend gat op door met veel omhaal en geld een Nederlandse tandarts aan te stellen in Château-Chinon, de prachtige, historische hoofdstad van de Morvan. Van N. die door de IGJ scherp in de gaten werd gehouden, kon er onbelemmerd een praktijk opzetten waarna hij de gebitten van talloze patiënten ruïneerde. Gezonde tanden en kiezen trekken, anesthesie die tot permanente verlamming leidde en zelfs een gebroken kaak stond op de lijst met klachten waarvoor de man uiteindelijk acht jaar cel kreeg. Meer lezen? Volg dan deze link. Nog geen abonnee? Probeer dan hier 2 maanden gratis TP-Magazine.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.