Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nu online: het laatste TP magazine van 2023

Diederik Wieman
Ook nieuwsgierig hoe het is om als tandarts in de miljoenenstad Sydney te wonen en te werken? Lees dan de nieuwste editie van TP magazine. Abonnees kunnen de uitgave ook online lezen.
Foto: Patty Jansen, pixabay.com/nl/

De coverstory gaat over de Hall Techniek, die nu al meer dan vijftien jaar door het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) in Groningen wordt ingezet bij kinderen met zeer grote cariësproblemen. Daarnaast tref je zoals gebruikelijk ook nog andere interessante casussen en (achtergrond)artikelen in de nieuwste editie. Bijvoorbeeld een interview met tandtechnicus Martijn Kalsbeek en een mooi verhaal over Ajayi, een geadopteerd jongetje uit Nigeria dat door een verminking geen mond meer had. In “Over de grens” een interview met Nika van Koolwijk, tandarts in Australië. Lees hier alle artikelen uit het laatste TP magazine van 2023! Nog geen abonnee? Probeer dan hier twee maanden gratis zonder verdere verplichtingen.

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.