Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe tandartsunit

De nieuwe tandartsunit van Planmeca is de Compact i5, waarbij de vijf staat voor hun 5 kernwaardes van ‘good design’, namelijk vormgeving, ergonomie, comfort, intelligentie en evolutie.

Volgens de fabrikant is het een moderne stoel die niet alleen geheel aan de professionele eisen van nu beantwoordt, maar ook mee kan evolueren in de toekomst. Zoals we van Planmeca gewend zijn is de i5 een zwevende stoel met een zweepunit, die nochtans ook met hangende slangen geleverd kan worden. Elke behandeling begint met goed zicht, de nieuwe Solanna operatielamp garandeert dit. Het intuïtieve touchpaneel zorgt voor een duidelijk overzicht van de verschillende programma’s waarmee de tandarts kan werken. Om de patiënt zich zo ontspannen mogelijk in de stoel te laten voelen, volgt het ontwerp het lichaam van de patiënt en biedt deze optimale ondersteuning.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-019-0002-4/MediaObjects/12496_2019_2_Fig2_HTML.jpg

De Ultra Relax-stoffering past zich zelfs aan aan het gewicht en de lichaamstemperatuur van de patiënt. Veel tijd is uiteraard gestoken in infectiepreventie, met reinigingsprogramma’s voor de slangen waarbij de waterkwaliteit automatisch onder controle wordt gehouden. Om voorbereid te zijn op de toekomst kan de unit met allerlei uitbreidingen gecombineerd worden, zoals 3D-röntgenprogramma’s en intraorale scanners. Nieuw is ook de functie voor grote(re) klinieken, waarbij de Clinic Management-software helpt om de praktijkvoering vloeiender te laten verlopen. Verschillende tandartsen kunnen een ID aanmaken en nadat er met een pas geswiped wordt (Plan ID), wordt de stoel aangepast aan de betreffende behandelaar.

Voor meer informatie:
www.​planmeca.​com

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.