Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mark Timmerman benoemd tot bijzonder hoogleraar Parodontologie 

Diederik Wieman
Tandarts/parodontoloog dr. Mark Timmerman is benoemd tot bijzonder hoogleraar parodontologie aan het Radboudumc/de Radboud Universiteit. Deze leerstoel kwam mede tot stand dankzij de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Timmerman wil het onderwijs voor parodontologie in Nederland een nieuwe impuls geven en zijn praktische ervaring in de kliniek gebruiken voor onderzoek naar verbetering van behandelingen aan de weefsels rondom tanden en kiezen.  
Mark Timmerman

Mark Timmerman werkt al sinds 1984 als tandarts en sinds 2000 als parodontoloog. Naast zijn praktijkwerk is Timmerman al vele jaren actief in het onderwijs. Hij was 20 jaar universitair docent bij de afdeling Parodontologie van het ACTA. Sinds 2017 is hij docent bij de afdeling tandheelkunde van het Radboudumc. Met zijn benoeming tot bijzonder hoogleraar wil hij de parodontologie ook in de academische wereld nog beter op de kaart zetten. Lees hier het uitgebreide bericht van het Radboudumc of ga voor meer informatie naar de site van de NVVP

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.