Paradigma shift

In de Dental Tribune van mei 2017 werd geschreven dat we alert moeten zijn: de digitale analyse van de occlusie zal een nieuwe paradigmaverschuiving in ons beroep kunnen inhouden.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In de Dental Tribune van mei 2017 werd geschreven dat we alert moeten zijn: de digitale analyse van de occlusie zal een nieuwe paradigmaverschuiving in ons beroep kunnen inhouden. Onderwijs in occlusie en articulatie is de afgelopen jaren op de opleidingen nogal verwaarloosd en degenen die hier serieus mee bezig zijn worden ‘occlusionisten’ genoemd, waarbij ze in de hoek worden gezet van treurige collega’s die het allemaal niet goed begrijpen.

Waren er eerder van zulke ontwikkelingen in de tandheelkunde die tot ‘paradigma shifts’ leidden die niet zonder slag of stoot aanvaard werden?

Jazeker! Om me

0
9

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 5, 2017.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.