Oefening baart niet altijd kunst

In mijn opleiding leerde ik veel vaardigheden, maar de meeste heb ik me in de praktijk eigen gemaakt door een combinatie van nieuwsgierigheid, cursussen volgen en een bepaalde mate van durf om nieuwe wegen in te slaan. Dat heeft me naast veel geploeter en vallen en opstaan ook veel plezier opgeleverd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De eerste keer dat ik orthodontische brackets plaatste kostte mij dat bijna een hele middag. Door mijn ongeoefendheid vlogen de brackets soms als sprinkhanen door de behandelkamer. Bedrijfsmatig volstrekt onrendabel, maar het gaf mij wel een enorme voldoening toen het lukte. De keer daarop ging het al een stuk beter, wat mij stimuleerde om ermee door te gaan.

Ik weet ook nog goed hoe trots ik was na het plaatsen van mijn eerste implantaat. Na afloop bleef ik nog urenlang op de röntgenfoto

0
7

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 5, 2018.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.