Hoe kies ik de juiste camera voor mondfotografie?

Het kiezen van de juiste camera voor jouw praktijk is niet eenvoudig. Mondfotografie is een vak apart en er is veel te koop in cameraland. Als je niet oppast zie je door de bomen het bos niet meer. Om de juiste keuze te maken is het heel belangrijk te weten wat er mogelijk is en is het handig om van tevoren op een rijtje te zetten wat je wensen zijn en waar je de camera precies voor gaat gebruiken. Als je dat goed doet, valt je keus achteraf niet tegen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Als je hebt besloten om je tandheelkundige vaardigheden vast te leggen door middel van fotografie, of je met behulp van een presentatie een smile design wilt maken, dan kan dat op heel veel verschillende manieren. Op internet is uiteraard veel informatie te vinden, maar wat is nieuw en wat is oud? Kan het ook eenvoudiger en wat heb ik minimaal nodig? Eerst maar eens een collega bellen die mooie foto’s maakt of juist naar een

0
75

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 9, 2018.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.