Functie en esthetiek op één lijn brengen’

Oog voor schoonheid kun je tandarts Eric-Jan Royakkers beslist niet ontzeggen, dat is aan zijn praktijk af te zien. Niet alleen aan de sfeer die deze uitstraalt, maar ook aan de foto’s die er hangen. Fotografie is niet alleen zijn passie, maar speelt – samen met video – ook een belangrijke rol in zijn werk. Zijn uitdaging is zijn patiënten bewustmaken van de mogelijkheden die ze hebben om de functie en esthetiek van hun gebit optimaal met elkaar te verbinden. De innovatieve techniek digital smile design speelt daarin een belangrijke rol.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Het eerste dat opvalt als je de ruime en lichte praktijk van tandarts Eric-Jan Royakkers in het centrum van Maastricht binnenloopt, zijn de foto’s. Het zijn er drie, groot en haarscherp in hun detaillering. De fotograaf is Royakkers zelf en de foto’s tonen alle drie details van de mond en het gebit. ‘Tandheelkunde en fotografie horen tegenwoordig bij elkaar’, zegt hij hierover. Voor hem persoonlijk kwam de tandheelkunde eerder. ‘Ook na 31 jaar kan ik nog steeds genieten van een eenvlaksvulling’, zegt hij. ‘Ik ga niet naar mijn werk, het

0
16

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 10, 2017.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.