Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Esthetische hoogstandjes: hoe duurzaam?

Ruud Lamp
TP fungeert de laatste jaren steeds meer als een soort tandheelkundige atlas waarin de mogelijkheden van de hedendaagse tandheelkunde uitbundig worden geëtaleerd.
Premium

TP is een waar luilekkerland van tandheelkunde dat uitdaagt en verleidt tot ‘dat wil ik ook en dat kan ik ook’. Neem de rubriek Out of the Box: indrukwekkende behandelingen weergegeven op twee pagina’s in een mooie serie van zo’n 9 foto’s met korte en bondige tekst. Dit is goed ingeschat want de tandarts in het algemeen is beeldgericht; duurt het lezen te lang dan dwarrelen de gedachten naar elders.

Bij al deze moderne tandheelkunst en haar zegeningen waarvan de in- en doorkijkjes mede mogelijk zijn gemaakt door de digitale fotografie en de toepassingen van de scantechnologie, zijn echter wel vragen en relativeringen te plaatsen.

  • Zo mag de grote kwelgeest van de afgelopen 30 jaar niet onbenoemd blijven, namelijk de peri-implantitis, waartegen tot op heden nog
Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 4, 2018.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.