Digital Smile Design (DSD)

Digital Smile Design is ‘hot’. Het is een veelbesproken onderwerp en heeft zich inmiddels verankerd in de esthetische en restauratieve behandelplanning. DSD is een multi-inzetbaar concept dat diagnostiek kan versterken, communicatie kan verbeteren en de voorspelbaarheid gedurende de behandeling ten goede kan komen. Om deze redenen kan ik eenieder aanraden om DSD te gaan toepassen in de algemene praktijk. Maar hoe doe je dat? Onderstaand zal ik de door mij toegepaste procedure toelichten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Om gestandaardiseerd goede portretfoto’s te vervaardigen is het prettig om over onderstaande outillage te beschikken. Persoonlijk vind ik het het mooist als portretfoto’s ‘high-key’ worden geschoten. In high-key foto’s overheersen de lichte tonen en zijn zware contrasten niet aanwezig.

Indien mogelijk is het fijn om een aparte ruimte (bijvoorbeeld een back office of bespreekkamer) in te richten voor portretfotografie. Het kan ook in een behandelkamer, maar

0
53

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 9, 2018.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.