De NZa brengt schade toe aan de patiënt!

Door het totale gebrek aan deskundigheid binnen de NZa kunnen patiënten in Nederland niet langer geholpen worden volgens behandelmethoden die internationaal als Best Practice worden gezien en schaadt zij hierdoor het belang van de patiënt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Door de vaste prijs van de materiaalkosten van het implantaat (J33) en alles wat er tijdens de chirurgische fase op geplaatst wordt, is het in Nederland economisch niet meer mogelijk direct een tijdelijk, of beter nog het definitieve abutment te plaatsen. Ondanks dat alle onderzoeken erop wijzen dat deze manier van behandelen niet alleen minder invasief is, maar esthetisch fraaiere resultaten oplevert met een betere stabiliteit op de lange termijn, blijkt de NZA niet open te staan voor deze argumenten. Zelfs het feit dat deze innovaties kostenbesparend werken is blijkbaar geen argument voor deze autoriteit die officieel kostenbeheersing hoog in

0
10

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 10, 2016.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.