Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Nederlandse wetenschappelijke vereniging van tandartsen op weg naar de toekomst!

Bohn Stafleu van Loghum
Tijdens de Algemene Vergadering van de NVT - Nederlandse Vereniging van Tandartsen, op maandag 14 november 2016, is besloten de naam van de NVT om te buigen naar Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen NWVT.
Premium

Tijdens de Algemene Vergadering van de NVT – Nederlandse Vereniging van Tandartsen, op maandag 14 november 2016, is besloten de naam van de NVT om te buigen naar Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen NWVT.

Om de vereniging duidelijker te kunnen positioneren en in een oogopslag duidelijk te maken dat de vereniging inhoudelijk betrokken is bij de Mondzorg, is besloten de NVT om te vormen tot de NWVT.

De NWVT is de vereniging voor álle tandartsen, met specifieke aandacht voor de tandarts algemeen practicus. De NWVT brengt de wetenschap naar de praktijk.

Als duidelijke vertegenwoordiger van de basis van ons vak, de tandarts algemeen practicus, en met alle activiteiten die de NWVT onderneemt, meent het bestuur met de NWVT een heldere positie in te nemen en de toekomst goed tegemoet te kunnen gaan.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-016-0143-7/MediaObjects/12496_2016_143_Fig1_HTML.jpg

www.nwvt.nu info@nwvt.nu

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 10, 2016.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.