De D van ‘digital dentistry’

In deze TP onder meer aandacht voor het proefschrift van Joerd van der Meer. Ik citeer hem daaruit: ‘We hebben een digitale voorsprong op landen om ons heen en we streven er in Nederland naar om de 3D-tandarts van de toekomst op te leiden.’ Een belangrijke voorwaarde om dat te laten slagen is dat de drie opleidingen op dit gebied gaan samenwerken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Dat Nederland een voorsprong heeft was op de grootste tandheelkundige beurs, de IDS, in maart jongstleden hier en daar te zien en te horen, maar er waren zeer weinig Nederlandse tandartsen die op de beurs waren afgekomen. Komt dat door de voorsprong die we hebben? Of hebben slechts een handjevol Nederlanders kennis van zaken. Zijn we er klaar voor als de minister het sein geeft om te gaan starten met het herschrijven van het tandheelkundig curriculum?

Wat opviel was dat de hallen vol stonden met digitale scanners: voor in de mond, voor in het

0
13

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 3, 2017.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.