Controlekramp of innoveren?

In januari kwam via WhatsApp een digitale column voorbij met de titel ‘BIG Groentesoep’. Deze bleek in november 2015 te zijn geschreven door Greet Houweling (destijds student HVK, Hogere Veiligheidskunde).

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De column sloeg aan. Dat bleek uit het tempo waarin deze werd rondgestuurd door enthousiaste collega’s en die deze vaak van commentaar voorzagen, zoals: ‘Prachtig treffende schets van de situatie. Noch kwaliteit noch smaak noch oordeel van gebruiker tellen.’ Voor degene die de digitale column gemist hebben staat deze in analoge vorm op pagina 29 van dit nummer.

In dezelfde maand verscheen het blad Medisch Ondernemen met een ‘INNOVATIESPECIAL’, waarin allerlei kanttekeningen werden geplaatst bij de randvoorwaarden.

In dezelfde maand moest ik voor het UMCG een ‘Prospectieve risicoanalyse voor medische hulpmiddelen’ maken, wat niet eenvoudig bleek te zijn, want ik

0
12

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 1, 2018.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.