365/24/7

Na Den Haag is nu ook in Amsterdam een vestiging geopend van Dental365. Patiënten kunnen hier het hele jaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht voor acute tandheelkundige zorg. De initiatiefnemers staan open voor samenwerking met het reguliere aanbod in beide steden. En heeft de patiënt geen eigen tandarts, dan krijgt hij een lijstje met samenwerkende praktijkhouders in de stad mee, als aansporing om dit wel te regelen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Een internationale stad zoals de hofstad mag niet achterblijven als het gaat om spoedeisende zorg, bijbehorende service én beschikbaarheid.’ Dit zei Igor Schlafman 31 mei vorig jaar in Algemeen Dagblad. Schlafman, praktijkhouder in het Duitse Leverkusen, is een van de initiatiefnemers van Dental365, dat op 15 juni 2016 aan de Haagse Burgemeester Hovylaan de eerste spoedeisende tandheelkundige kliniek opende die 24 uur per dag zeven dagen per week bereikbaar is bij tand(heelkundige)problemen. ‘Bij die start was onze naamsbekendheid nog minimaal’, vertelt praktijkmanager Natasja Verhoeven. ‘We begonnen met vijftien patiënten

0
9

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 4, 2017.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.