Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joost Roeters vraagt lezers TP om mee te denken

Bert Bukman
Emeritus-hoogleraar integrale tandheelkunde Joost Roeters is toegetreden tot de adviesraad van TandartsPraktijk. Samen met de andere leden gaat hij de redactie voorzien van gevraagd en ongevraagd advies over de inhoud van het blad.
Joost Roeters

Daarnaast gaat Joost Roeters een serie artikelen verzorgen over zijn specialisme, de adhesieve tandheelkunde. Bovendien wil hij aandacht gaan geven aan de diagnostiek en behandeling van storingen in de tandontwikkeling.

Roeters werd bijzonder hoogleraar adhesieve tandheelkunde bij ACTA in 2010. In 2015 werd hij benoemd tot hoogleraar integrale tandheelkunde. Hij specialiseerde zich onder meer in de toepassing van adhesieve technieken en composieten in de esthetische tandheelkunde en in de bijzondere tandheelkunde.

Joost Roeters: meer dynamiek

‘Ook na mijn emiraat blijf ik graag bij de tandheelkunde betrokken,’ aldus Roeters. ‘Ik vind TP een prettig vormgegeven en toegankelijk vakblad. Wat het tijdschrift meer dynamiek geeft dan vergelijkbare bladen, is de expliciete vraag aan lezers om mee te denken en te reageren op een artikel als zij ervaring hebben met het onderwerp.’

Heb je zelf suggesties of vragen over adhesieve tandheelkunde of een esthetische behandeling bij een van je patiënten? Stuur dan een bericht naar tandartspraktijk@bsl.nl, indien mogelijk graag met ondersteunend fotomateriaal. Via dit mailadres kun je ook suggesties doen voor andere artikelen in het vakblad. Graag in de onderwerpregel vermelden: t.a.v. Joost Roeters.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.