Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henry Schein sluit zich aan bij klimaatinitiatief

Henry Schein, Inc., de grootste leverancier van producten en diensten voor tandheelkundige en medische praktijken en wetenschappelijk onderwijs en onderzoek ter wereld heeft het Science Based Targets-initiatief (SBTi) ondertekend.  Daarmee verbindt het bedrijf zich tot het vastleggen van een wetenschappelijk onderbouwde lange termijn doelstelling voor het terugdringen van de CO2-uitstoot, om uiterlijk in 2050 tot een netto-nul uitstoot te komen.

De Business Ambition for 1.5°C-campagne stimuleert ondernemingen om stevige doelstellingen te definiëren voor het reduceren van de CO2-uitstoot. ‘Klimaatverandering is het meest kritische duurzaamheidsvraagstuk’, aldus Stanley M. Bergman, Chairman of the Board en Chief Executive Officer van Henry Schein Inc.

De Business Ambition for 1.5°C-campagne is een wereldwijde snelgroeiende groep ondernemingen die actie onderneemt voor een 1.5°C toekomst. Sinds de lancering in 2019 doen meer dan 650 bedrijven over de hele wereld mee aan de campagne.

Bron en beeld: Persbericht Schein

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.