Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Elektrische rager

Na de elektrische tandenborstel ontbrak het de gebruikers nog aan een elektrische, sterke rager om de ruimtes tussen tanden en kiezen schoon te maken.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-019-0046-5/MediaObjects/12496_2019_46_Fig4_HTML.jpg

Vooral doordat het traditionele reinigingsinstrumentarium voor die gebieden in de praktijk te veel nadelen kennen (vastlopend flosdraad, brekende houten stokers, ragers die snel buigen), zette dat mondhygiënist Malou de Kok aan het werk en zo is thans de UBrush! verkrijgbaar. Op het eerste gezicht lijkt deze minder te doen dan beloofd, want de gebruiker moet zelf in de interdentale zones ragen. De UBrush! geeft er echter een vibratie aan (10.000 bewegingen per minuut) en heeft een lichtfunctie zodat de mond voor de gebruiker in de spiegel beter zichtbaar wordt. De kekke design en de verschillende maten ragers die ervoor leverbaar zijn, geven onze patiënten hopelijk meer motivatie, zodat ze met meer overtuiging door het betere resultaat hun mondgezondheid kunnen optimaliseren.

Meer informatie:
www.​ubrush.​nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.