Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mama rijdt een Bentley | Merel is tandarts, ondernemer, kunstenaar en moeder

Merel Kooning (1979) is tandarts, ondernemer, kunstenaar en moeder. Ze is een echte bezige bij en altijd aan de slag: met haar tandartspraktijk, met haar start-up in professionele werkkleding.

Mama rijdt een Bentley is hét boek voor de vrouw die alles uit het leven wil halen zonder concessies te doen aan haarzelf, haar carrière of haar gezin. En laat je niks wijsmaken, het kán echt: een topcarrière opbouwen én een betrokken moeder én een spannende partner zijn!

Merel Kooning (1979) is tandarts, ondernemer, kunstenaar en moeder. Ze is een echte bezige bij en altijd aan de slag: met haar tandartspraktijk, met haar start-up in professionele werkkleding, met een schilderij of met een ander project.

Ze ziet altijd en overal kansen, en als die kansen in harmonie zijn met wat ze graag wil, zet ze haar tanden erin. In 2006 startte ze haar eerste eigen bedrijf: een tandartspraktijk. Inmiddels heeft ze een prachtig team om haar heen gebouwd en is het aantal cliënten gegroeid van nul naar vijfduizend. Daarnaast is ze ook moeder van drie zoons en vindt ze het belangrijk om zeer betrokken te zijn bij hun ontwikkeling.

Het is Merels missie om met name vrouwen duidelijk te maken dat het wél kan: een topbaan hebben waarin je jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen en tegelijkertijd een betrokken, liefhebbende ouder/echtgenoot zijn. Ieder mens heeft (minstens) een talent en het is zonde als je dat talent niet benut, óók als je moeder bent en je het superdruk hebt met de opvoeding van je kids.

Merel Kooning is…
• 9 jaar als ze haar eerste centen verdient
• 23 jaar als ze als tandarts begint in Amsterdam
• 27 jaar wanneer ze haar eigen praktijk in Rosmalen start
• 32 jaar wanneer ze regelmatig exposeert met haar schilderijen
• 33 jaar als ze moeder wordt van haar eerste kind(ze heeft er nu 3)
• 34 jaar wanneer ze haar eerste ‘dure bak’ aanschaft
• 38 jaar als ze een gat in de markt vindt, nl. mode op de werkvloer waardoor medewerkers veel lekkerder in hun vel zitten
• 40 jaar wanneer ze debuteert als schrijfster

Bron: Management boek en persbericht buzzpress.nl
Foto: Mama rijdt een Bentley

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.