Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Interactieve waterfles

Water is belangrijk voor een goede gezondheid en een gezond gebit: op naar gedragsverandering! Om te helpen meer en voldoende water te drinken introduceert Hydranome een prachtig vormgegeven en zeer handige drinkfles.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-019-0132-8/MediaObjects/12496_2019_132_Fig5_HTML.jpg

De dop van de fles bevat een slim geheugensteuntje waarop je in één oogopslag ziet hoeveel je hebt gedronken en of je voldoende drinkt gedurende de dag. Nadat je de fles hebt gevuld, draai je de teller op de dop een slag verder om de stand bij te houden. Met vier flessen per dag drink je de aanbevolen hoeveelheid vocht. De fles maakt je bewust voldoende water te drinken.

Ook heeft Hydranome een handige app, Stipp: de stappenteller onder de waterflessen. Deze stimuleert je water te drinken en informeert hoeveel water je drinkt. Via instelbare tijden, bijvoorbeeld om de 20 minuten, herinnert de app je eraan weer een slok te nemen. In één oogopslag kan je zien of je conform de richtlijnen van de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) water inneemt (vrouwen 1,6 liter, mannen 2,0 liter). De app is gratis te downloaden via de Apple AppStore (iOS) en Google Play (Android).

Meer informatie:
https://hydranome.com/

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.