Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deelnemer TP Eindejaarstoets wint iPad

Tandarts Noortje de Poel-van Breukelen, werkzaam bij Breuklander Mondzorg+ in Putten, heeft met haar deelname aan de TP Eindejaarstoets 2019 een iPad gewonnen.

 


Tandarts Noortje de Poel-van Breukelen (rechts) en Lucienne Bongers, uitgever Tandheelkunde bij Bohn Stafleu van Loghum (links).

Onder deelnemers die de toets foutloos hebben gemaakt is de prijs verloot. De TP Eindejaarstoets bevatte vragen over de toetsen die in heel 2019 zijn aangeboden in TandartsPraktijk. Een mooie manier om uw tandheelkundige kennis bij te houden en op te frissen.

TP Kennistoets

Bij elke editie van TP wordt een nieuwe toets aangeboden, bestaande uit 10 vragen over een tandheelkundig artikel. De geaccrediteerde toetsen zijn voor abonnees gratis te maken via www.​tandartspraktijk​.​nl.

TP Eindejaarstoets

U kunt de TP Eindejaarstoets is overigens nog steeds te maken. Dus test uw kennis over het afgelopen jaar met de TP Eindejaarstoets >>

Bekijk het overzicht van de TP Kennistoetsen >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.