Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Tandartsbus van Dokters van de Wereld

De organisatie Dokters van de Wereld rijdt de komende maanden door Nederland met een bus vol tandheelkundige zorg voor minder bedeelden. Mensen die te weinig geld hebben voor noodzakelijke tandheelkundige hulp kunnen in de bus een gratis noodbehandeling krijgen. Daarnaast geeft een mondhygiënist gratis instructie. Tandarts van dienst in de bus is Didi Landman. Voor TandartsPraktijk doet zij maandelijks verslag van het wel en wee in de bus. Deel I, Amersfoort.    
Vanaf 23 februari worden elke maand in een andere provincie gratis noodbehandelingen en poetsvoorlichting gegeven aan mensen met gebitsproblemen die de tandarts écht niet kunnen betalen. Dokters van de Wereld doet dit in samenwerking met Prodent, tandartsen en lokale partnerorganisaties zoals schuldhulpverlening, daklozenopvang en voedselbanken. De aftrap vindt plaats in Amersfoort. “De Tweede Kamer heeft unaniem ingestemd met ons voorstel om mensen die in de schuldhulpverlening zitten niet meer uit de aanvullende verzekering te gooien. Maar het is niet genoeg. Mondzorg moet weer in het basispakket komen. Foto:Arie Kievit
Premium

 

We zijn van start!

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Tandartspraktijk.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.