Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brazliaanse Frankenstein-tandarts opgepakt 

Diederik Wieman
De politie in de Brazilaanse stad Goiania arresteerde onlangs de 30-jarige Hellen Kacia Matias da Silva. De tandarts en influencer kluste er flink bij door illegale cosmetische operaties uit te voeren. Ze was daar niet echt goed in, zo blijkt uit de beelden. Na verschillende klachten werd ze gearresteerd wegens het verminken van talrijke slachtoffers.
Hellen Kacia Matias da Silva (foto: Instagram)

De beschuldigingen aan het adres van de als tandarts opgeleide Da Silva liegen er niet om. Ze heeft onder meer ‘Frankenstein-achtige’ littekens op kelen achtergelaten. Tientallen slachtoffers hebben aangifte gedaan nadat hun gezichten verminkt waren door de mislukte operaties. Politie en aanklagers zeggen dat Da Silva en drie andere tandartsen cosmetische ingrepen hadden verkocht, die alleen legaal kunnen worden uitgevoerd door gekwalificeerde chirurgen. De gearresteerde tandarts maakte op Facebook en Instagram openlijk reclame voor haar esthetische chirurgie, die ze aanbood tegen spotprijzen. De vrouw had 600.000 volgers op Instagram. Lees hier meer. 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.