Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

830 bedrijven op International Dental Show (IDS) Keulen

De 39ste International Dental Show IDS) opent de poorten van 22 tot en met 25 september. Ruim 830 bedrijven (uit 56 landen). die actief zijn in en om de tandheelkunde zullen hun producten en diensten tonen in de hallen van de Kölnmesse in Keulen.

De beurs heeft bovendien ook een digitaal platform, genaamd ‘IDSconnect’. Dat maakt presentaties en producten toegankelijk en biedt mogelijkheden om direct contact te leggen met de deelnemende bedrijven.

De tandheelkundige beurs IDS wordt om de twee jaar gehouden. IDS 2021 vindt plaats in hallen 2, 3, 10 en 11 van de Kölnmesse die met elkaar zijn verbonden via een ring met vier in- en uitgangen. Deze opzet zorgt ervoor dat bezoekers gelijkmatig over de hallen worden verdeeld en dat zij voldoende afstand kunnen houden. Iedereen kan de beurs zo veilig bezoeken, benadrukt de organisatie. Kaarten voor de beurs moeten vanwege de Duitse corona-regels vooraf online worden gekocht.

Bron: Persbericht IDS
Beeld: IDS Cologne

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.