Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tandartstoerisme loopt fout af

Diederik Wieman
Een vrouw uit Groot-Brittannië die in het buitenland facings wilde laten plaatsen omdat dat goedkoper was, is van een koude kermis thuisgekomen.
Premium

Begin mei combineerde ze een familiebezoek in Teheran met de cosmetische ingreep. Ze kreeg voor omgerekend circa € 650,- negentien composiet facings geplaatst die zo wit waren dat het volgens haar wel pianotoetsen leken. Bovendien pasten ze ook qua vorm niet bij de rest van haar gebit waardoor ze na de behandeling haar mond nog maar nauwelijks dicht kreeg.Omdat de betrokken tandarts nog met een andere patiënt bezig was, begon de assistente vast met het werk. En omdat men in Iran nu eenmaal van witte tanden houdt, zo stelde ze, koos zij voor ultrawitte exemplaren, die – aldus de assistente – binnen een jaar wel iets minder wit zouden worden. De ontevreden patiënt zocht na de behandeling een andere tandarts om de boel te herstellen. Dat kostte uiteraard wel weer een paar honderd euro, waardoor het tandartstoerisme toch weer duurkoop bleek te worden. (Bron: www.dnindia.com)

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.