Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Scrubs in vele kleuren

In de zorg is het altijd lastig om aan goedzittende en fraaie werkkleding te komen. Immers: wat moeten tandarts, assistente en mondhygiënist dragen in de behandelkamer? In Nederland wordt een polo of een tandartsjas het meest gezien, terwijl de tandartsen die meer chirurgische behandelingen uitvoeren kiezen voor een groene of blauwe scrub. Hierop zie je de bloedspetters immers minder snel. Iwearpro, een merk dat bekend is van loepbrillen en lichtsystemen, brengt nu de Italiaanse zorgmode Quick in hun assortiment.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-020-0102-1/MediaObjects/12496_2020_102_Fig20_HTML.jpg

 

Van Italiaanse kleding weten we natuurlijk dat deze strakker zit en een getailleerdere pasvorm heeft dan die van niet-Italiaanse merken. Uit negen verschillende frisse kleuren kan gekozen worden voor scrubs in zowel een mannelijk als vrouwelijke versie. Het is gemaakt van microvezel dat zacht en comfortabel aanvoelt. De kleding kan op 60 graden gewassen worden en hoeft niet gestreken te worden. Het is verkrijgbaar in zes verschillende maten, van XS tot XXL. Voor de broek kan gekozen worden voor wit, maar ook een van de andere kleuren is een optie. Als laatste bestaat de mogelijkheid om zowel het praktijklogo als de naam van de behandelaar op de tuniek te borduren.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.