Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Patiënten zoeken het meest over kosten op internet

Allesoverhetgebit.nl is een informatieve website van de KNMT met veel informatie voor met name patiënten. Steeds meer geïnteresseerden blijken de weg naar deze website te vinden: bijna 400.000 bezoekers in de eerste helft van 2019 die meer dan 900.000 pagina’s hebben bekeken of gelezen.
Verkehrsrundschau 2013 Publikationsname / Publikationsnummer / E-Tag TT.MM.JJJJ (optional) *** Local Caption *** (c) picture-alliance / Eibner-Presse

Waar zochten zij het meeste naar? Als eerste kijken we naar de gekozen zoektermen, waarbij ‘bleken’ bovenaan staat, gevolgd door ‘pijn’, ‘kiespijn’, ‘spoed’, etc. Dit betreft echter de zoektermen, want de meest bekeken pagina’s gaan toch over de kosten.

In de top 10: de tarieven, de kosten van een implantaat of een wortelkanaalbehandeling en de kosten van een kroon of een brug. Uiteraard is het van de patiënt verstandig om te checken of de begroting van de tandarts klopt en het is begrijpelijk dat de patiënt niet erg ver komt met de tarievenlijst die de NZa publiceert. Het lijkt ons dan ook een goed idee om uw patiënt te wijzen op allesoverhetgebit.nl, waar hij/zij veel meer praktische info vindt dan ‘alles over kosten en vergoedingen’, namelijk ook ‘alles over de mondgezondheid’ en ‘alles over de tandartspraktijk’.

Meer informatie:
www.allesoverhetgebit.nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.