Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Nieuwe composieten en adhesieven voegen weinig toe’

Bert Bukman
'Ik werk al dertig jaar met dezelfde composieten en adhesieven. Veel vernieuwingen op dit gebied zijn marketingverhalen en voegen weinig toe.' Dat zegt emiritus hoogleraar Joost Roeters in een interview met Sander Loos, hoofdredacteur van TandartsPraktijk.  
Joost Roeters

Joost Roeters gaat voor TP een serie artikelen verzorgen over zijn specialisme, de adhesieve tandheelkunde. Bovendien wil hij aandacht gaan geven aan de diagnostiek en behandeling van storingen in de tandontwikkeling. Ook staan er gastcolleges op het programma

Esthetische tandheelkunde

Roeters werd bijzonder hoogleraar adhesieve tandheelkunde bij ACTA in 2010. In 2015 werd hij benoemd tot hoogleraar integrale tandheelkunde. Hij specialiseerde zich onder meer in de toepassing van adhesieve technieken en composieten in de esthetische tandheelkunde en in de bijzondere tandheelkunde.

Joost Roeters ging in gesprek met hoofdredacteur Sander Loos over zijn vak en wat hem daarin drijft. Ook licht hij toe wat hij voor TP gaat doen.

Het interview kun je hier bekijken

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.