Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Na de standaard onzichtbare beugels nu ook de versnelde versie GO

Invisalign, bekend van de onzichtbare beugels (hoesjes), is in het afgelopen decennium een gevestigd product geworden. Onze koningin waagde zich er zelfs aan, getuige een aantal foto’s waarop de composietballetjes op haar tanden te zien waren.

Om een nog groter publiek te bereiken is de fabrikant een samenwerking met Elysee Dental (van oudsher bekend met tandtechniek uit China) aangegaan. Dat heeft geleid tot introductie van de Invisalign GO-variant. Hiermee kunnen in drie maanden tijd kleine correcties worden uitgevoerd – denk hierbij met name aan het corrigeren van lichte crowding, spacing en orthodontische terugval (relapse). Door een prijsstelling van € 750-€ 1000 wordt het ook aantrekkelijk gemaakt voor de patiënt en biedt het in een vroeg stadium de mogelijkheid tot corrigeren en zo een mogelijk dure en langdurige orthodontische behandeling te beperken. Er zo maar in uw praktijk mee beginnen gaat uiteraard niet: er dient wel eerst een e-learningmodule en een praktisch trainingsdag à € 1200,- gevolgd te worden. Maar dan heeft u uw patiënten wel iets bijzonders te bieden.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-018-0055-9/MediaObjects/12496_2018_55_Fig1_HTML.jpg

 

Meer informatie:
www.​elysee-dental.​nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.