Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

More Media App 2021

Dit nieuwe jaar begint voor TP met een nieuw jasje. Net als velen van ons is ook TP zo vlak na de feestdagen dikker geworden. En als je dikker wordt, heb je een nieuwe jas nodig; één met ook een wat stevigere rug. Vandaar dat u nu de geheel gerestylede TP in uw handen heeft.
Al doorbladerend zult u merken dat we inhoudelijk niet veel aanpassingen hebben gedaan. Het mag er dan misschien iets anders uitzien – altijd even wennen – maar de gedachte achter het blad blijft dezelfde: TP wil een blad zijn voor de algemeen practicus. ANT-voorzitter Jan Willem Vaartjes omschreef TP vorig jaar op sociale media als ‘het grensvlak tussen de klinische praktijk en de wetenschap’. Daar zijn we trots op, want dat is precies wat mijn voorgangers afgelopen decennia hebben willen neerzetten en wat we ook de komende jaren willen blijven uitstralen. Aan mij nu de taak om u dat te blijven bieden aan de hand van veel casuïstiek, ondersteund door een ruim aanbod aan klinisch fotomateriaal.
Maar we gaan ook breder kijken, meer gebruikmaken van audiovisuele mogelijkheden via de digitale kanalen. Zo kunt u nu al in de Apple Store of in de Google Play Store de Springer More Media App downloaden. Met deze app krijgt u op simpele wijze via de foto’s toegang tot extra (bewegende) beelden ‘achter’ een in TP gepubliceerde casus. Om te beginnen al met het hoofdartikel van dit nummer. Ik durf te stellen dat dit in de tandheelkunde een unieke ontwikkeling is.
Daarnaast gaan we onze tv-studio in Houten regelmatig gebruiken voor het maken van TP-TV, binnenkort te bekijken via de website. En we werken aan het lanceren van een podcast. Ontwikkelingen om de gedrukte versie van TP te ondersteunen, want we weten dat u als lezer nog altijd veel waarde hecht aan een vakblad dat je op tafel in de kantine kunt leggen.

2021 mag inmiddels aardig op streek zijn, toch ben ik zo vrij u namens de redactie een succesvol jaar toe te wensen. We komen, ook in ons vak, uit een lastig jaar met veel zorgen. Soms zelfs zorgen over het voorbestaan van praktijken. Maar we hebben een taaie beroepsgroep, dus ik heb er vertrouwen in dat we hier dit jaar samen uit gaan komen.

Blijf gezond en blijf lezen!

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12496-021-0001-0/MediaObjects/12496_2021_1_Fig1_HTML.jpg

 

Ga voor meer informatie over de More Media App naar Video’s bekijken via de More Media App

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 1, 2021.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.