Deltaplan voor de opleiding tot tandarts/algemeen practicus

Wordt de algemeen practicus specialist? Deze vraag stelde collega Ruud Lamp in de TP van mei dit jaar. Hij vond dat TP een vakblad voor specialisten aan het worden is.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wordt de algemeen practicus specialist? Deze vraag stelde collega Ruud Lamp in de TP van mei dit jaar. Hij vond dat TP een vakblad voor specialisten aan het worden is. Hij onderbouwde zijn retorische vraag door te stellen dat er veel fout gaat bij het herstellen van bouwvallige dentities door een combinatie van onvoldoende voorbereiding, onkunde en zelfoverschatting bij de algemeen practici. Dat de wet van Murphy toeslaat vindt hij dan ook een logisch gevolg.

Dat heeft me aan het denken gezet en collega’s om hun mening doen vragen. De reacties kwamen los: men was het grosso modo met Lamp

0
17

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Dit artikel is verschenen in TandartsPraktijk nr. 5, 2018.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.